Kategoriat
Vuodenajat

Se polkupyörän takalamppu..

Uudessa tieliikennelaissa sanotaan pyörän valaisimista seuraavaa..

”Polkupyörässä pitää olla eteenpäin valkoista tai vaaleankeltaista valoa näyttävän valaisimen LISÄKSI jatkossa  myös taaksepäin punaista valoa näyttävä valaisin, kun pyörällä ajetaan tiellä pimeän tai hämärän aikaan tai kun näkyvyys on sään tai muun syyn vuoksi huonontunut. Polkupyörään kiinnitettävän valaisimen vaihtoehtona voidaan valaisin kiinnittää kuljettajaan, esim. kypärään.”

Valitettavan paljon näkee iltasella pyöräilijöitä polkemassa kokonaan valottomalla pyörällä. Ostakaa nyt hyvät ihmiset vaikka kahden, kolmen euron tuikku, että autoilijat ja muutkin pyöräilijät näkevät TEIDÄT paremmin (multakin kyllä löytyy pari ylimääräistä). On helpompi väistellä kamikazeja, kun ne näkee vähän kauempaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *